Merken

FARMONA

De belangrijkste missie van Farmona is het creëren van hoogwaardige cosmetica op basis van natuurlijke plantaardige grondstoffen. De cosmetica wordt gemaakt onder het toeziend oog van een ervaren en gepassioneerd team van technologen. Hierdoor voldoen ze aan alle normen en zijn ze veilig voor het milieu.

Er wordt gewerkt met plantaardige ingrediënten en zijn bestanddelen van dierlijke oorsprong uitgesloten. Daarnaast zijn alle producten dierproefvrij.

Bij de productie van cosmetica heeft het bedrijf het principe van duurzame ontwikkeling geïmplementeerd. Farmona heeft ook haar eigen onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium en is continue op zoek naar nieuwe, innovatieve formules en actieve ingrediënten. Het onderzoekt markttrends om cosmetica te laten voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten. De basis voor de producten die ze maken, zijn gestandaardiseerde plantenextracten met een hoge mate van ecologische zuiverheid. Hierdoor bieden ze een garantie voor hoge effectiviteit en gebruiksveiligheid.

TYRO

TYRO, een op wetenschap gebaseerde verzorging.

Dr. A. Molenaar, een internationaal bekend plastisch chirurg, legde de basis voor TYRO met zijn wetenschappelijk onderzoek naar de beschermende en voedende stoffen in de baarmoeder; de ingrediënten die de babyhuid zo perfect maken. Inmiddels ontwikkelt TYRO ruim 25 jaar geavanceerde huidverzorgingsproducten met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundingen.

Ontdek zelf hoe u het mooiste in uzelf naar boven brengt. Voor een buitengewoon goed verzorgde, gezonde een egale huid. Met TYRO creëert u de perfecte huid. 

Treatments

Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia en ervaar deze droombestemmingen met TREATMENTS®.

De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.
 
Beleef wellness zoals het bedoeld is. Enjoy every moment!

De geuren van Uyuni: TREATMENTS® heeft de frisse en ziltachtige geur van de hoge zoutvlakte van Bolivia vertaald in een geur met verkwikkende topnoten uit eucalyptus en witte munt, met een vleugje limoen. Door lavendel, iris en verschillende houtachtige ondertonen ontstaat een verrassende combinatie van warmte en frisheid. 

Optidee

Optidee is een Duits bedrijf dat in de loop van ruim 20 jaar een speciale vezel heeft ontwikkeld: de Optivezel. In het dagelijks leven kennen wij allemaal de microvezel, nu is alleen deze vezel verder doorontwikkeld. Daarom is de Optivezel geen microvezel maar een moderne High Tech vezel met een veel hogere technische standaard omdat we unieke Optidee apparatuur gebruiken. 

  • Klimaat regulerende functie
  • Anti-allergeen, antibacterieel
  • Lange levensduur (duurzaam)

Het unieke van de Optivezel is het uiteinde van het vezeltje; dat is namelijk rond en gesloten. Dit in tegenstelling tot alle andere vezels, of deze nu natuurlijk of kunstmatig zijn, een oppervlakte en uiteinde die open en/of ruw zijn met het gevolg dat vuil en bacteriën zich er in kunnen nestelen.

Mede door het ronde en gesloten vezeltje neemt de Optivezel:

  • heel veel vocht op maar droogt ook heel snel. De ruimte tussen de vezels neemt het vocht op en kan daardoor ook weer sneller drogen;
  • neemt de vezel amper haren op (huisdieren) die zich makkelijk eruit laten schudden;
  • neemt de vezel nauwelijks geurtjes aan;
  • vuil op dat niet tot de kern kan doordringen.

Dus ideaal voor mensen met eczemen en allergieën (denk aan huisstofmijt).

Optidee-producten hoeven niet warmer dan maximaal 40 graden gewassen te worden, want bacterieën kunnen zich niet in de vezel nestelen. Denk aan een mini-wasje (20-30 minuten), het is een kwestie van spoelen.

Cruciaal: geen wasverzachter gebruiken!

Contact/afspraak

Ik heb belangstelling voor:

Farmona

Tyro

Treatments

Optidee