Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandeling Zen moment

Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, reiniging, een masker afgestemd op uw huidconditie en afsluitend een dag- of nachtcrème. Deze behandeling is uitstekend geschikt om kennis te maken, of wanneer u weinig tijd heeft.
Prijs: € 43,50

Gezichtsbehandeling Zen puur

Dit is een uitbreiding van Zen moment, met een peeling waarmee uw huid dieper wordt gereinigd. Onzuiverheden worden verwijderd en uw wenkbrauwen worden mooi in model gebracht. Bovendien krijgt u een uitgebreide gelaats-, hals- en decolletémassage.
Prijs: € 53

Gezichtsbehandeling Zen man

Dit is een uitbreiding van Zen moment, met een peeling waarmee uw huid dieper wordt gereinigd. Onzuiverheden worden verwijderd en uw wenkbrauwen worden mooi in model gebracht. Bovendien krijgt u een uitgebreide hoofdhuid massage.
Prijs: € 44,50

SPECIALE MASKERS

Een speciaal masker kan gekozen worden als aanvulling bij een gezichtsbehandeling.

Eye contour mask

Het Eye contour mask op basis van algenextracten is speciaal ontwikkeld voor het delicate gebied rondom de ogen. Het masker geeft direct een 'verkwikkend' effect op het oogcontour.
Prijs: € 10,50

Exfoliating mask 'Cranberries'

Dit zachte warmte masker is tevens een soft peeling die poriën opent en een hoge toelaatbaarheid van de actieve werkstoffen toelaat. Een heerlijk relax moment.
Prijs: € 12,00

Peel-off Rice Mask

Het peel-off Rice Mask vind haar basis in organisch rijstmeel. Dit masker geeft een unieke beleving, en zorgt voor een fluweelzacht huidgevoel.
Prijs: € 10,50

 

Contact/afspraak

Ik heb belangstelling voor:

Gezichtsbehandeling Zen moment

Gezichtsbehandeling Zen puur

Gezichtsbehandeling Zen man

Eye contour mask

Exfoliating mask 'Cranberries'

Peel-off Rice Mask