Faciliteiten

Verwarmd zwembad

Neem een heerlijke duik in ons zwembad op basis van zout, of laat je heerlijk drijven in het warme water. De helft van het bad is binnen en de andere helft buiten. 
*verwarmd tussen april en november.

Finse Sauna

Deze sauna is van naaldhout en biedt plaats aan 3 tot 4 personen. Deze sauna is zogezegd traditioneel en is het meest bekend. De finse sauna is bedoeld om het lichaam te reinigen en biedt ontspanning voor de spieren. De temperatuur kan naar wens worden ingesteld. Bij deze saunagang gaat u transpireren, waardoor de afvalstoffen worden uitgescheiden en de doorbloeding wordt opgevoerd. 

De saunaruimte is ook ingericht met infrarood. Naar keuze kan hij dus op twee manieren ontspanning bieden.

Infrarood Sauna

Deze sauna werkt met infrarode warmtestraling. Heel fijn wanneer u pijnlijke spieren heeft, hierdoor ontstaat een diepe ontspanning. Het lichaam reageert direct op de warmtestralen. Een weldadige ontspanning.

Turks Stoombad

In het stoombad geniet u van een warme ruimte met een temperatuur tussen de 40 en 50 graden Celcius en heeft een zeer hoge luchtvochtigheid van circa 98 graden. Doordat u gaat transpireren, wordt de huid gereinigd en kan het voor de luchtwegen ook zeer aangenaam zijn. Moderne stoombaden stammen af van de romeinse baden.

Jacuzzi

In onze Jacuzzi kunt u heerlijk bubbelen; vijf krachtige motoren zorgen voor verschillende massagestralen, zodat u op verschillende zit- en ligplekken van diverse stralen kunt genieten en ontspannen. Het water is 37 à 38 graden.

Schoonheidspraktijk

In de schoonheidspraktijk verzorg ik diverse gelaatsbehandelingen, massages en andere lichaamsbehandelingen.

Contact/afspraak

Verwarmd zwembad

Finse Sauna

Infrarood Sauna

Turks Stoombad

Jacuzzi

Schoonheid Praktijk

Ik heb belangstelling voor: