Faciliteiten

Verwarmd zwembad

Neem een heerlijke duik in ons zwembad op basis van zout, of laat je heerlijk drijven in het  warme water. De helft van het bad is binnen en het andere buiten. 

Als je toch iets actiever wil dan biedt de jetstream uitkomst.

Finse Sauna

Deze sauna is van naaldhout en bied plaats aan 3 tot 4 personen, deze sauna is zogezegd traditioneel, deze is het meest bekend. Deze finse sauna is bedoeld om het lichaam te reinigen en bied ontspanning voor de spieren. De temperatuur kan naar wens worden ingesteld. Bij deze saunagang gaat u transpireren waardoor de afvalstoffen worden uitgescheiden en de doorbloeding wordt opgevoerd. 

Deze saunaruimte is ook ingericht met infrarood.

Naar keuze kan hij dus op twee manieren ontspanning bieden.

Infrarood Sauna

Deze sauna werkt met infrarode warmtestraling. Heel fijn wanneer u pijnlijke spieren heeft, hierdoor ontstaat een diepe ontspanning. Het lichaam reageert direct op de warmte stralen. Een weldadige ontspanning.

Turks Stoombad

In het stoombad geniet u van een warme ruimte met een temperatuur tussen de 40 en 50 graden C, met een zeer hoge luchtvochtigheid van +-98 graden. Doordat u gaat transpireren wordt de huid gereinigd en kan het voor de luchtwegen ook zeer aangenaam zijn. Moderne stoombaden stammen af van de romeinse baden.

Jacuzzi

In onze Jacuzzi kunt u heerlijk bubbelen, 5 krachtige motoren zorgen voor verschillende massagestralen, zodat u op verschillende zit en ligplekken van diverse stralen kunt genieten en ontspannen. Het water is 37 a 38 graden.

Schoonheid praktijk

In de schoonheid praktijk verzorg ik diverse gelaat behandelingen, massage s en andere lichaamsbehandelingen.

Contact/afspraak

Verwarmd zwembad

Finse Sauna

Infrarood Sauna

Turks Stoombad

Jacuzzi

Schoonheid Praktijk

Ik heb belangstelling voor: