Arrangement ZenSation

Om u ZENSATIONEEL in de watten te laten leggen, kunt u bij ons een arrangement boeken.

Arrangement Zensation: € 135,00* per persoon (vanaf 2 personen).

U kunt gedurende de dag gebruik maken van het verwarmde* binnen-/buitenzwembad, Finse sauna, stoombad, dompelbad en jacuzzi. Ook shampoo, douchezeep en bodylotion kunt u vrijelijk gebruiken. Wij stellen een badjas en handdoeken ter beschikking. Het gebruik van slippers binnen ZENSATION is verplicht; deze dient u zelf mee te nemen. U wordt tussen 9.30-10.00 uur gastvrij ontvangen met koffie/thee met iets lekkers. Wij nemen met u de afgesproken behandeling(en) door en spreken af op welk moment u de lunch wilt gebruiken. Bij de lunch serveren wij verse dagproducten, bij voorbeeld een salade, broodjes, een kop soep en vers vruchtensap. Lunch, frisdrank, koffie en thee zijn inbegrepen in het arrangement. Heeft u speciale (dieet)wensen aarzel dan niet om deze aan ons voor te leggen.
*verwarmd tussen april en november.

In aanvulling op het bovenstaande kunt u kiezen uit de volgende behandelingen (30 minuten):

Gezichtsbehandeling

Een intensieve reinigingsbehandeling met speciaal op uw huid afgestemde producten. Uw huid wordt niet alleen gereinigd, maar ook huidoneffenheden worden verwijderd. Een masker voedt uw huid met de juiste ingrediënten afgestemd op uw huidconditie. Indien gewenst kunt u in plaats van een masker kiezen voor een gelaatsmassage. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dagcrème.

Hot stone rugmassage

Bij deze massage werd duizenden jaren geleden al gebruik gemaakt van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Deze exclusieve massage technieken zijn een combinatie van therapeutische warmte en basaltstenen en de diepe werking van de aromasoul aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

Lichaamsmassage

Deze massage brengt gespannen spieren tot rust, bevordert de bloedsomloop, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en helpt het lichaam in balans houden. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondersteund en versterkt. U kunt kiezen uit 'rug/billen', 'benen' en 'decolleté/armen'.

Aan het eind van de dag (17.00 uur)  krijgt u een presentje mee naar huis.

*Een arrangement kan (afhankelijk van de groepsgrootte) in overleg tegen meerprijs aangepast worden met een van onze andere behandelingen en/of in tijdsduur verlengd worden.
*Alle behandelingen kunnen ingepast worden in een arrangement met gebruik van alle faciliteiten die ons wellnescentre biedt. Wij kunnen u hiervoor een passende aanbieding doen.

Reserveren is noodzakelijk.

Contact/afspraak