Massages

Zen Gezichts-hals-decolleté massage

Deze massage werkt niet alleen ontspannend, maar bevordert ook de afvoer van afvalstoffen en de toevoer van bouwstoffen. We beginnen met een reiniging en na de massage wordt een verzorgende dagcrème aangebracht.

Prijs: € 27,00 (25 min)

Zen lichaamsmassage
Klassieke massage met olie. U heeft de keuze uit verschillende soorten olie.

Rug en billen   € 27,00 (25 min)
Buik, armen en décolleté   € 27,00 (25 min)
Benen   € 27,00 (25 min)
Combinatie   € 53,00 (60 min)

 

Hot Stone massage

De Hot Stone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling die ontspannend werkt.
Prijs: € 57,00 (60 min)

Deelmassage is ook mogelijk vanaf € 32,50.

Deze massagevorm is afkomstig van de Indianen. Verwarmde lavastenen worden daarbij gebruikt om het lichaam te masseren. De stenen houden de warmte lang vast en hebben daardoor een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug en helpt bij ontspannen. De Hot Stone massage wordt gegeven met afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De grootte van de stenen varieert van 2 tot 12 cm en ze zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor kunnen ze warmte goed opslaan, vasthouden en geleidelijk weer afgegeven. De stenen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van vorm en gewicht, de stenen zijn licht, zacht (zo voelen ze aan) en heerlijk warm. Elke steen is uniek van grootte en vorm.

De behandeling: de stenen worden 'au bain marie' (d.m.v. een heater) opgewarmd met een ideale temperatuur van 45-50 graden. Het lichaam wordt ingesmeerd met olie, zodat de stenen goed glijden tijdens het masseren. Door de combinatie van warmte en beweging kom je dieper in de spieren, het ontgift, het voert afvalstoffen af en stimuleert tevens de orgaanfuncties en brengt het lichaam weer in balans. Het heeft een diepe ontspannende werking.

Anti-stress massage

Anti-stress massage bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Voetbad met zoutkristallen en een voetenscrub
  • Warme kompressen op de rug en een rugscrub
  • Warme kompressen op het decolleté en het gezicht
  • Massage van de schouders, rug en onderrug
  • Massage van de onderbenen en de voeten
  • Oosterse gezicht-/hoofdmassage

Prijs: € 61,50 (60 min)

Deelmassage is ook mogelijk vanaf € 34,00.

De boog kan niet altijd gespannen zijn!

In deze moderne tijd wordt er veel van iedereen verwacht. Veel mensen kunnen het hoge levenstempo niet altijd bijbenen en het aantal omstandigheden dat stress veroorzaakt, groeit met de dag.

Wat is stress eigenlijk?

Stress (spanning) is een lichamelijke en geestelijke reactie op een overmatige belasting die vaak gedurende lange tijd continue aanwezig is. Een langdurige overmatige belasting kan lichamelijk en/of geestelijk letsel veroorzaken.
Stress veroorzaakt dus spierspanning; het hart maakt overuren, we raken verkrampt, vermoeid, soms depressief en onze afweer tegen infecties of ziektes neemt dramatisch af. Dit kan zelfs een burnout tot gevolg hebben.

Anti-stress massage is dan ook speciaal gericht om tot rust te komen en lichaam en geest te ontspannen. Dit alles heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop, de spieren, het zenuwstelsel en de organen.
De massage is gericht op de rug, schouders, en de voeten. Speciale aandacht gaat naar het masseren van het gezicht en het hoofd.

Contact/afspraak

Ik heb belangstelling voor:

Zen Gezichts-hals-decolleté massage

Zen lichaamsmassage

Hot Stone massage

Anti-stress massage